Hecht Hőlégbefúvó gázolajos Hecht 3038 37 kw Hőlégbefúvó gázolajos

Ingyenes házhozszállítással
  • Hecht Hőlégbefúvó gázolajos Hecht 3038 37 kw Hőlégbefúvó gázolajos 0
  • Hecht Hőlégbefúvó gázolajos Hecht 3038 37 kw Hőlégbefúvó gázolajos 1
Ft-ot
spórolsz

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#12655-HECHT3038
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Hecht Hőlégbefúvó gázolajos Hecht 3038 37 kw Hőlégbefúvó gázolajos:

A Hecht 3038 egy mobil közvetlen fűtőelem ventilátorral, amely alkalmas olyan helyiségek gyors és viszonylag olcsó fűtésére, mint például épületek vagy egyéb olyan helyiségek, ahol fűtésre van szükség bonyolult telepítés nélkül. Alkalmas új épületek szárítására vagy tartalék hőforrásként is. Üzemanyagként dízel üzemanyagot használhat. Az elektronika és a ventilátor táplálásához 230 V/50 Hz-es áramforrás szükséges. Az integrált termosztát fenntartja a beállított üzemmódot, a hőlégbefúvónak van egy automatikus kikapcsolás funkciója is. Az üzemanyagtartály térfogata 38 l, a fogyasztás körülbelül 3,6 l/h. A fűtőelem hőteljesítménye 125 000 Btu. A maximálisan ajánlott fűtőtér 295 m 2 . Fűtési teljesítmény:37 kW Fűtési alapterület:295 m2 üzemanyag fogyasztás:3,6 l/h üzemanyagtartály térfogat:38 l Elektromos csatlakozás:230 V / 50 Hz Súly:22 kg Típusok: Hecht: 3038,

Hecht Hőlégbefúvó gázolajos Hecht 3038 37 kw Hőlégbefúvó gázolajos

Hecht Hőlégbefúvó gázolajos:

A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HEHCT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Hecht Hőlégbefúvó gázolajos Hecht 3038 37 kw termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!