Házhozszállítás

Hogyan vásárolj?

A megrendeléshez nincs szükség előzetes regisztrációra.

A termék alatti kosár gombbal dobd kosárba a termékeket, ekkor megjelenik a fejléc kosár ikonja mellett egy tételszámláló. A fejlécben lévő kosár ikonra kattintva tudod ellenőrizni, vagy módosítani a kosarad tartalmát. Innen elindulva lépésenként meg tudod adni a szállítási és fizetési módot, az adataidat és el tudod küldeni a megrendelésed.

Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál a nekünk a vásárlásoddal!

A rendelés beérkezéséről rögtön a rendelés után egy automatikus e-mailt fogsz kapni a rendszertől. Amennyiben szükséges, telefonon jelentkezünk és pontosítjuk a termék aktuális árát, a várható szállítási időt.

Szállítási módok

Az alábbi határidők csak a raktáron lévő termékekre vonatkoznak, amennyiben az általad kiválasztott terméket rendelnünk kell, akkor a szállítótól való beérkezés napjától tudjuk vállalni a határidőt, ebben az esetben a rendelés beérkezésekor visszahívunk és előre tájékoztatunk a várható szállítási időpontról.

Ingyenes házhozszállítás

50000.- Ft feletti rendelés esetén

Ezen értékhatár felett automatikusan nullázódik a szállítási költség. Ilyenkor mi fizetjük az általad kiválasztott szállítási mód költségét, kivétel nagyméretű termékek rendelése esetén, mert ebben az esetben külön ajánlatot fogunk adni a kiszállításra.

Személyes átvétel

1-15 munkanap alatt 0.- Ft-ért.

Amennyiben ezt válaszod, akkor a csomagod beérkezésekor telefonon, vagy E-maiben keresni fogunk és nyitvatartási időben bejöhetsz budapesti üzletünkbe a rendelésedért. 1134 Budapest, Rózsafa u. 9. szám alatti üzletünk ingyenes átvevőpontként működik, itt lehetőség van a webáruházban előzetesen megrendelt termékek átvételére.

Futárszolgálat

1-15 munkanap alatt 2900.- Ft-ért.

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat házhoz szállítja munkanapokon 8 és 17 óra között. A kiszállítás előtt egy nappal e-mailben értesítünk a szállításról és ebben a levélben elküldjük Neked a csomagszámodat is. Így a GLS ügyfélszolgálat segítségével tudsz egyeztetni a futárral, hogy körülbelül mikor jár a környéken, így nem kell egész nap várnod a futárt.

Ne feledd, hogy rendeléskor olyan telefonszámot adj meg, ahol szükség esetén a futár el tud érni. Ha bármilyen kérésed vagy a futár munkáját segítő közlendőd van a szállítással kapcsolatban (pl. munkahely neve, más átvevő személy stb.), kérjük, jelezd rendeléskor a megjegyzés mezőben.

GLS csomagpont

1-15 munkanap alatt 2900.- Ft-ért.

A GLS CsomagPontokon lehetőséged van személyesen átvenni a webáruházban leadott rendelést. Ezek az átvételi pontok különböző üzletekben működnek (bolt a boltban rendszerben), ahol gyorsan intézheted a csomaggal kapcsolatos ügyeidet. Jelenleg Magyarországon több mint 550 GLS CsomagPont érhető el, ahová rendelésed továbbíthatjuk. A leggyakoribb nyitvatartási idő hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, de számos üzlet ennél hosszabb nyitva tartási időben várja a vásárlókat.

A GLS CsomagPontra küldés költsége kedvezőbb a házhoz szállításnál, továbbá gyorsabb a Pick Pack Pontra kézbesítésnél (a GLS CsomagPontra feladott csomagok feladástól számított átszállítási ideje csupán 1 munkanap).

A rendelés árvételi pontra érkezéséről SMS-ben és e-mailben is értesítünk.

Gyakori kérdések és válaszok az átvételi móddal kapcsolatban
Hogyan működik?

1. Rendelj áruházunkból és a jobb oldali kosár modulban a szállítási módnál válaszd a GLS CsomagPont opciót

2. Az alábbi listából kiválaszthatod, hogy pontosan melyik GLS CsomagPonton szeretnéd átvenni rendelésed. Majd a rendelés leadása során a pénztár menüpontban a megjegyzés rovatba be kell írnod a kiválasztott csomagpont nevét.

3. A csomag átvételi pontra érkezett rendelésről e-mailben és SMS-ben is értesítünk.

4. Az értesítést követően rendelésed (az átvételi pont nyitva tartási idejében) átvehető.

A rendelés átvételi ponton történő személyes átvételére az értesítéstől számítva legfeljebb 5 munkanap áll rendelkezésre.

Hol találom a legközelebbi GLS CsomagPontot?

A GLS CsomagPont keresővel egyszerűen megnézheted, hol van a legközelebbi GLS CsomagPont.

Más is átveheti a csomagot a GLS CsomagPontban?

Igen. Érvényes, írásos meghatalmazással más is átveheti a csomagot, amely tartalmazza a vevő nevét és címét, valamint az átvevő nevét és címét. A meghatalmazott személynek rendelkeznie kell érvényes személyi okmánnyal.

Fizetési módok

Webáruházunkban az alábbi fizetési módokat választhatod:

Utánvétel

0.- Ft-ért.

Az üzletben átvételkor

0.- Ft-ért.

Előre utalás

0.- Ft-ért.