Gardena Locsolótömlő Gardena Classic 1/2", 15 m, 22 bar Locsolótömlő

Ingyenes házhozszállítással
  • Gardena Locsolótömlő Gardena Classic 1/2", 15 m, 22 bar Locsolótömlő 0
  • Gardena Locsolótömlő Gardena Classic 1/2", 15 m, 22 bar Locsolótömlő 1
Ft-ot
spórolsz

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#13998-GA18000-20
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
2.900 Ft

Gardena Locsolótömlő Gardena Classic 1/2", 15 m, 22 bar Locsolótömlő:

A nyomásálló GARDENA Classic tömlő használat közben megtartja alakját minőségi alapanyagának köszönhetően, mely nem tartalmaz káros lágyítókat (ftalátokat) és nehézfémeket és természetesen UV ellenálló. Szükség esetén az Original GARDENA System csatlakozóelemeihez és öntöző eszközeihez kitűnően használható. Ez nyújtja a legjobb előfeltételeket az egyszerű és sokoldalú felhasználáshoz a kertben. Repesztő nyomás 22 bar. A GARDENA rendeltetésszerű használat esetén 12 éves szavatosságot ad rá. Repesztő nyomás:22 bar Hossz:15 m Átmérő:13 mm Típusok: Gardena: Classic,

Gardena Locsolótömlő Gardena Classic 1/2", 15 m, 22 bar Locsolótömlő

Gardena Locsolótömlő:

A Gardena GmbH , amelynek székhelye a németországi Ulmban található , kerti szerszámokat gyárt, és 2007 óta a svéd Husqvarna csoport leányvállalata. 1961-ben a Kress + Kastner GmbH céget Werner Kress és Eberhard Kastner (1928-2004) kereskedők alapították. Öt évvel később létrehozták a Gardena márkanevet; a cég neve Gardena Kress + Kastner GmbH. 1968-ban bevezették a víztömlő dugaszolható rendszerét (Original GARDENA System). Az új, szabadalmaztatott dugaszolható tengelykapcsoló a kerti szerszámok egész rendszerének alapja lett. A rendszer előnye, hogy szivárgás esetén csak a gumi O-gyűrűket kell cserélni. A cserélhető fogantyús csatlakozás (GARDENA combisystem) nyolc évvel később következett. Mindkettőt Dieter Raffler, ma az ipari formatervezés emeritus professzora tervezte. Raffler 20 évig volt felelős a Gardena termékek tervezéséért[4].

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Gardena Locsolótömlő Gardena Classic 1/2", 15 m, 22 bar termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!