Einhell Asztali körfűrész Einhell TE-TS 254 T 1800 w Asztali körfűrész

Ingyenes házhozszállítással
  • Einhell Asztali körfűrész Einhell TE-TS 254 T 1800 w Asztali körfűrész 0
Ft-ot
spórolsz

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#14785-E4340430
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Einhell Asztali körfűrész Einhell TE-TS 254 T 1800 w Asztali körfűrész:

Lágyindítással a motor védelme érdekében Sima felületű és kiváló minőségű alumínium csúszóasztal Gyorsan állítható asztalszélesítés 660 mm-nél kisebb munkadarabokhoz Párhuzamos ütköző excenteres szorítóval és szögütközővel (+/- 60°) Forgácselszívóval ellátott készülékház a tiszta munkaterület biztosítása érdekében Átlátszó védőburkolat forgácselszívóval az optimális elszívás biztosítása érdekében Szerszám nélküli hasítóék-beállítás szállításhoz Kompakt kialakítás integrált fogantyúkkal a könnyű szállításért Készülékházra szerelt tartozék- és kábeltartó Túlterhelés-kapcsoló a motor védelméért Típusok: Einhell: TE-TS 254 T,

Einhell Asztali körfűrész Einhell TE-TS 254 T 1800 w Asztali körfűrész

Einhell Asztali körfűrész:

Az Einhell Germany AG elektromos szerszámok és elektromos kerti berendezések német gyártója a németországi Landau an der Isarban. 1964. június 2-án Josef Thannhuber alapította Hans Einhell GmbH néven. Hans Einhell Josef Thannhuber nagybátyja volt. Az 1960-as évek végén gyárat nyitott Spanyolországban . A vállalat 1987-ben jelent meg a tőzsdén. Ez a Xetra (EING_p.DE) Prime Standard által forgalmazott társaság .

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Einhell Asztali körfűrész Einhell TE-TS 254 T 1800 w termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!