Greenworks Porszívó akkumulátoros Greenworks GD24SVK4S 24v, száraz, álló, akku- és töltővel, Porszívó akkumulátoros

Ingyenes házhozszállítással

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#13160-4700907UB-GW
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Greenworks Porszívó akkumulátoros Greenworks GD24SVK4S 24v, száraz, álló, akku- és töltővel, Porszívó akkumulátoros:

A GreenWorks GD24SV egy akkumulátoros porszívó erőteljes kefe nélküli motorral, amely GreenWorks 24 V-os akkumulátorral működik. Az öt különböző tartozéknak köszönhetően az akkumulátoros porszívó bárhol használható. A motoros kefefejbe integrált LED lámpáknak köszönhetően gondoskodhat arról, hogy egy morzsát se hagyjon ki. A kis háztartási segédeszközzel három sebességfokozat közül is választhat az érintés funkció segítségével, a szennyezettség mértékétől függően. Az akkumulátoros porszívó digitális akkumulátor-üzemidő-kijelzővel is rendelkezik, amely automatikusan beállítja magát a különböző sebességszintek kiválasztásával. A mosható HEPA-13 szűrő akár 99,97%-os szűrést biztosít. A porszívó nemcsak a látható szennyeződéseket távolítja el, hanem a helyiség levegőjét is megtisztítja. Feszültség:24V Üzemidő (4Ah):Magas Névleges teljesítmény:450W Zajszint:73 Db HEPA szűrő:>99,95% a szűrő besorolása H13 Portartály:0.5 L Súly:3.1 kg Akkumulátorház:Egyetlen port Akkumulátor:Lítium-ion Samsung (tartozék) Akkumulátor feszültség:24V Akkumulátor-kapacitás:4,0 Ah Az akkumulátor töltési ideje:Gyors töltési idő 30 perc (akár 1 óra) Szűrő:HEPA 13 5 tartozék:Motoros kefefej LED lámpákkal, Háziállatszőr tartozék, Puha sörtéjű tartozék, 2 az 1-ben porkeferés szerszám. Összeszerelt méretek:260mm x 1250mm x 255 mm Garancia:3 év háztartási használatra Típusok: Greenworks: GD24SVK4S,

Greenworks Porszívó akkumulátoros Greenworks GD24SVK4S 24v, száraz, álló, akku- és töltővel, Porszívó akkumulátoros

Greenworks Porszívó akkumulátoros:

A Greenworks vállalatnál a kezdetek óta fejlesztjük az akkumulátoros termékeket. 18 Volt az ipari szabvány, de mi egyedit készítünk. A 24 Voltostól a 82 Voltos kategóriáig termékeink valós teljesítménnyel rendelkeznek. A Greenworks márka és a mögötte álló emberek a Globe Group tagjai. Egy olyan fiatal cég vagyunk, akik világszerte azért dolgoznak, hogy a felhasználók elhagyhassák a fosszilis üzemanyaggal meghajtott, valamint az elektromos vezetékkel ellátott termékeket. Leányvállataink szerte a világban megtalálhatóak. A Globe Group-on belül valósítjuk meg és érjük el a gyártáshoz szükséges szakértelmet, fejlesztéseket és a szükséges kutatásokat. Így a teljes ellátási láncot irányítjuk, garantálva a kiváló hatékonyságot és minőséget, amely megfelel a legmagasabb fogyasztói igényeknek is. Főhadiszállásunk Kínában, Changzhou-ban található, ahol egy 240.000m2-es gyárban valósítjuk meg valamennyi termékünk hatékony gyártását. Itt a legmodernebb üzemekben dolgozunk robottechnikai gyártósorokkal, amelyek támogatják az elektromos, fém, műanyag és motorgyártást. A gyártósorok egymást kiegészítve hatékonyan támogathatják a teljes gyártási folyamatot.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Greenworks Porszívó akkumulátoros Greenworks GD24SVK4S 24v, száraz, álló, akku- és töltővel, termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!