Hecht Fúró-vésőkalapács akkumulátoros Hecht 1022 20v, ütéserő 2.2j, sds plus akku és töltő nélkül Fúró-vésőkalapács akkumulátoros

Ingyenes házhozszállítással

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#12496-HECHT1022
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Hecht Fúró-vésőkalapács akkumulátoros Hecht 1022 20v, ütéserő 2.2j, sds plus akku és töltő nélkül Fúró-vésőkalapács akkumulátoros:

A HECHT 1022 akkus fúró- és vésőkalapács, amelyet egy modern, szénkefementes motor hajt. SDS-Plus tokmánnyal rendelkezik. Funkciók: fúrás (fa, műanyag vagy fém fúrásához), ütvefúrás (beton, tégla vagy falazat fúrásához) és vésés (csempe és kerámia felületek eltávolítása stb.). Egy további, állítható fogantyú lehetővé teszi a két kézzel történő munkát. Max ütési erő 2,2 J Akkumulátor és töltő nélkül! Gyártó:HECHT Típus:1022 Gyártói cikkszám:1022 Akku feszültség:20 V Funkciók:fúrás, ütvefúrás, vésés Szerszám befogás:SDS-Plus Max ütőenergia (J):2,2 Tároló:nincs Meghajtás:akkus Motor típus:szénkefementes motor Akku típus:Li-Ion Akku foglalatok száma:1 db Használható akkucsalád:Hecht Accu program 1278 Használható akku típusok:HECHT 001277BX (DC 20V - 2 Ah Li-Ion akku), HECHT 001278BX (DC 20V - 4 Ah Li-Ion akku) Tulajdonságok:LED világítás, szabályozható fordulatszám Sebességfokozatok száma:1 sebességes Fordulatszám (/perc):0 – 1 420 /perc Max furatátmérő betonban (mm):22 mm Cikkszám:hec1022 Tömeg:2 kg Típusok: Hecht: 1022,

Hecht Fúró-vésőkalapács akkumulátoros Hecht 1022 20v, ütéserő 2.2j, sds plus akku és töltő nélkül Fúró-vésőkalapács akkumulátoros

Hecht Fúró-vésőkalapács akkumulátoros:

A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HEHCT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Hecht Fúró-vésőkalapács akkumulátoros Hecht 1022 20v, ütéserő 2.2j, sds plus akku és töltő nélkül termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!