Gardena Robotfűnyíró Gardena SILENO life 750 18v, 2,1ah, 750m2-ig Robotfűnyírók

Ingyenes házhozszállítással

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#12774-GA15101-32
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Gardena Robotfűnyíró Gardena SILENO life 750 18v, 2,1ah, 750m2-ig Robotfűnyírók:

A SILENO life ideális a közepes méretű gyepekhez, mivel a nagy teljesítményt és pontosságot kényelmes fűnyírással ötvözi. A GARDENA Bluetooth® alkalmazás intuitív módon végigvezet az első telepítés minden egyes lépésén. A robotfűnyíród beállítja az ütemtervet és gond nélkül készen áll a munkára. A kifinomult CorridorCut vezeti a robotfűnyírót, miközben az keskeny helyeken és szűk sarkokban vág gond nélkül, a határoló vezetékek között mindössze 60 centiméter szélességben. A CorridorCut még a trükkös zsákutcákból is kivezeti a robotfűnyírót. A SILENO life elindul, és egyedül lenyírja a füvet, legyen bármilyen az időjárás, ha esik, ha fúj. Az okos robotfűnyíró érzékeli, ha a talaj fagyos vagy túl jeges, és szünetelteti a programot, amíg a talaj fel nem olvad. Munkaterület-kapacitás:750 m² ±20% Feltöltő rendszer:Automata A munkaterület maximális emelkedése:35 % Maximális emelkedés a határvezetéknél:10 % App controlled:GARDENA Bluetooth® App Információs panel:MonoChrome Graphical Display 2,1” Időzítő:Igen Fogantyú típusa:Integrált Firmware Update:USB Protection index (IP Code):IPX5 Akkumulátor típusa:Lítium-ion Átlagos feltöltési idő:60 p Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő:65 p Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett:4 kWh Vágási rendszer:3 elforduló kés Vágási magasság, min.–max.:20-50 mm Vágási szélesség:22 cm Dual cutting direction:Igen Daily active time (mowing & charging) required:11 h for maximum area capacity Sound level perceived:57 dB(A) Vészjelzés:Igen PIN kód:Igen Emelésérzékelő:Igen Borulásérzékelő:Igen Hurokvezeték:200 m Low voltage cable:5 m Rögzítő szegek:300 db Termék mérete, Ho x Szé x Ma:58x39x23 cm Súly:8.3 kg Típusok: Gardena: SILENO life 750,

Gardena Robotfűnyíró Gardena SILENO life 750 18v, 2,1ah, 750m2-ig Robotfűnyírók

Gardena Robotfűnyírók:

A Gardena GmbH , amelynek székhelye a németországi Ulmban található , kerti szerszámokat gyárt, és 2007 óta a svéd Husqvarna csoport leányvállalata. 1961-ben a Kress + Kastner GmbH céget Werner Kress és Eberhard Kastner (1928-2004) kereskedők alapították. Öt évvel később létrehozták a Gardena márkanevet; a cég neve Gardena Kress + Kastner GmbH. 1968-ban bevezették a víztömlő dugaszolható rendszerét (Original GARDENA System). Az új, szabadalmaztatott dugaszolható tengelykapcsoló a kerti szerszámok egész rendszerének alapja lett. A rendszer előnye, hogy szivárgás esetén csak a gumi O-gyűrűket kell cserélni. A cserélhető fogantyús csatlakozás (GARDENA combisystem) nyolc évvel később következett. Mindkettőt Dieter Raffler, ma az ipari formatervezés emeritus professzora tervezte. Raffler 20 évig volt felelős a Gardena termékek tervezéséért[4].

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Gardena Robotfűnyíró Gardena SILENO life 750 18v, 2,1ah, 750m2-ig termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!