Greenworks Fűszegélynyíró akkumulátoros Greenworks G24LT30M 24 v, 30 cm, 1.6 mm damil, akku- és töltő nélkül Fűszegélynyíró akkumulátoros

Ingyenes házhozszállítással

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#13114-2100007-GW
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
2.900 Ft

Greenworks Fűszegélynyíró akkumulátoros Greenworks G24LT30M 24 v, 30 cm, 1.6 mm damil, akku- és töltő nélkül Fűszegélynyíró akkumulátoros:

A G24LT30M teljes mértékben irányítható a változtatható sebességnek köszönhetően, amellyel a vágófej sebessége kontrollálható az elvégzendő feladat függvényében. 2 az 1-ben funkció – Fűszegélynyírás & Szélezés A G24LT30M vágófeje elforgatható, így válthat a szegélynyírás és szélezés funkciók között egyetlen gombnyomással. A nagy, 30 cm-es vágószélesség valamint a teljesen automatikus száladagolás gondoskodik arról, hogy ne legyen több probléma a száladagolással. Csendes és alacsony rezgésszámú üzem. Teljesen beállítható fej és markolat a felhasználó kényelméért. Feszültség:24 V Motor:Szénkefés motor Vágási szélesség:30 cm Damil átmérője:1,65 mm Damil adagolási rendszer:Automatikus Hangteljesítmény szint:96 dB Hangnyomás szint:3 dB Üzemidő (2 Ah):Legfeljebb 16 percig Üzemidő (4 Ah):Legfeljebb 32 percig Súly:2,9 kg Csomagolási méretek (Szélesség x Magasság x Mélység):240x900x200mm Típusok: Greenworks: G24LT30M,

Greenworks Fűszegélynyíró akkumulátoros Greenworks G24LT30M 24 v, 30 cm, 1.6 mm damil, akku- és töltő nélkül Fűszegélynyíró akkumulátoros

Greenworks Fűszegélynyíró akkumulátoros:

A Greenworks vállalatnál a kezdetek óta fejlesztjük az akkumulátoros termékeket. 18 Volt az ipari szabvány, de mi egyedit készítünk. A 24 Voltostól a 82 Voltos kategóriáig termékeink valós teljesítménnyel rendelkeznek. A Greenworks márka és a mögötte álló emberek a Globe Group tagjai. Egy olyan fiatal cég vagyunk, akik világszerte azért dolgoznak, hogy a felhasználók elhagyhassák a fosszilis üzemanyaggal meghajtott, valamint az elektromos vezetékkel ellátott termékeket. Leányvállataink szerte a világban megtalálhatóak. A Globe Group-on belül valósítjuk meg és érjük el a gyártáshoz szükséges szakértelmet, fejlesztéseket és a szükséges kutatásokat. Így a teljes ellátási láncot irányítjuk, garantálva a kiváló hatékonyságot és minőséget, amely megfelel a legmagasabb fogyasztói igényeknek is. Főhadiszállásunk Kínában, Changzhou-ban található, ahol egy 240.000m2-es gyárban valósítjuk meg valamennyi termékünk hatékony gyártását. Itt a legmodernebb üzemekben dolgozunk robottechnikai gyártósorokkal, amelyek támogatják az elektromos, fém, műanyag és motorgyártást. A gyártósorok egymást kiegészítve hatékonyan támogathatják a teljes gyártási folyamatot.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Greenworks Fűszegélynyíró akkumulátoros Greenworks G24LT30M 24 v, 30 cm, 1.6 mm damil, akku- és töltő nélkül termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!