Husqvarna Fűnyírótraktor gyűjtős Husqvarna TC 238TX briggs v-twin, 656cm3, 9,6 kw Fűnyírótraktor gyűjtős

Ingyenes házhozszállítással
  • Husqvarna Fűnyírótraktor gyűjtős Husqvarna TC 238TX briggs v-twin, 656cm3, 9,6 kw Fűnyírótraktor gyűjtős 0
Ft-ot
spórolsz

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#13242-960-51-01-92
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Husqvarna Fűnyírótraktor gyűjtős Husqvarna TC 238TX briggs v-twin, 656cm3, 9,6 kw Fűnyírótraktor gyűjtős:

2020-es modell. Kitűnő vágási minőséget garantáló, igazi Husqvarna minőségi fűnyíró traktor. A kisebb, 97 cm vágási szélesség precízebb vágást, minőségibb fűnyírást garantál. A nagy méretű fűgyűjtő révén a TC 238TX traktor nagyon hatékony a gyepápolási munkák során. Kényelmes a vezetőülése, jó fogású a kormánykereke, amit könnyen lehet forgatni, így jól manőverezhető a traktor. Nagyon kis íven tud fordulni, mert speciális kialakítású az első futóművének a kialakítása. A fű vágásának minőségét és a gyűjtés hatékonyságát a precízen tervezett és legyártott vágóasztal, a kések és a fűgyűjtő csatorna garantálja.Remekül gyűjti össze a levágott fűszálakat. A hatalmas légáramlatnak köszönhetően nem csak a vágás precíz, de akár az ősszel a talajra hullott lombot is hatékonyan, könnyedén össze tud Motor gyártója:Briggs & Stratton Motor típusa:Endurance Series V-Twin Nettó teljesítmény / fordulatszámon:9,6 kW @ 2500 ford. /perc Lökettérfogat:656 cm³ Hengerek száma:2 Akkumulátor:12 V 14 Ah Üzemanyag típus:Benzin Hidrosztatika típus:pedálos működtetésű Vágási szélesség:97 cm Vágási magasság, min-max:38 - 102 mm Kések száma:2Maximális emelkedő Típusok: Husqvarna: TC 238TX,

Husqvarna Fűnyírótraktor gyűjtős Husqvarna TC 238TX briggs v-twin, 656cm3, 9,6 kw Fűnyírótraktor gyűjtős

Husqvarna Fűnyírótraktor gyűjtős:

A Husqvarna 1689 óta kínál professzionális erdészeti, park- és kertgondozási termékeket az innováció iránti szenvedélye révén. A teljesítmény és a használhatóság találkozik a biztonsággal és a környezetvédelemmel a vezető újításaink során, miközben az akkumulátormegoldások és a robotika az élen járnak.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Husqvarna Fűnyírótraktor gyűjtős Husqvarna TC 238TX briggs v-twin, 656cm3, 9,6 kw termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!