Greenworks Ágvágó akkumulátoros Greenworks G40PSF 40 v, 250 cm-ig, akku- és töltő nélkül Fűnyírótraktor vágóasztal

Ingyenes házhozszállítással
  • Greenworks Ágvágó akkumulátoros Greenworks G40PSF 40 v, 250 cm-ig, akku- és töltő nélkül Fűnyírótraktor vágóasztal 0
  • Greenworks Ágvágó akkumulátoros Greenworks G40PSF 40 v, 250 cm-ig, akku- és töltő nélkül Fűnyírótraktor vágóasztal 1
  • Greenworks Ágvágó akkumulátoros Greenworks G40PSF 40 v, 250 cm-ig, akku- és töltő nélkül Fűnyírótraktor vágóasztal 2
  • Greenworks Ágvágó akkumulátoros Greenworks G40PSF 40 v, 250 cm-ig, akku- és töltő nélkül Fűnyírótraktor vágóasztal 3
Ft-ot
spórolsz

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#12467-1401107-GW
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Greenworks Ágvágó akkumulátoros Greenworks G40PSF 40 v, 250 cm-ig, akku- és töltő nélkül Fűnyírótraktor vágóasztal:

A Greenworks 40V magassági ágvágójának pengéje 20 cm hosszú, és mivel rendkívül könnyű, lehetővé teszi a magasban történő stabilabb és hatékony munkavégzést A szögben elhelyezett fűrészfej jobb láthatóságot biztosít a precizitást igénylő vágásoknál. Szerszám nélkül három részre bontható tengely könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé. Sokoldalú és praktikus az alacsony rezgésszám miatt. Még nagyobb hatótáv, akár 2,5 m. Automatikus olajozási rendszer. Vágási magasság:250 cm Motor típusa:szénkefés Lánc:3/8p", 1.3, 33 szem Súly:3,6 kg Láncsebesség:8 m/s Vezetőlemez:20 cm Hangteljesítmény szint:87dB Üzemidő (2Ah):30perc Üzemidő (4Ah):60 perc Csomag méret (Szélesség x Magasság x Mélység):245x1115x160mm Típusok: Greenworks: G40PSF,

Greenworks Ágvágó akkumulátoros Greenworks G40PSF 40 v, 250 cm-ig, akku- és töltő nélkül Fűnyírótraktor vágóasztal

Greenworks Fűnyírótraktor vágóasztal:

A Greenworks vállalatnál a kezdetek óta fejlesztjük az akkumulátoros termékeket. 18 Volt az ipari szabvány, de mi egyedit készítünk. A 24 Voltostól a 82 Voltos kategóriáig termékeink valós teljesítménnyel rendelkeznek. A Greenworks márka és a mögötte álló emberek a Globe Group tagjai. Egy olyan fiatal cég vagyunk, akik világszerte azért dolgoznak, hogy a felhasználók elhagyhassák a fosszilis üzemanyaggal meghajtott, valamint az elektromos vezetékkel ellátott termékeket. Leányvállataink szerte a világban megtalálhatóak. A Globe Group-on belül valósítjuk meg és érjük el a gyártáshoz szükséges szakértelmet, fejlesztéseket és a szükséges kutatásokat. Így a teljes ellátási láncot irányítjuk, garantálva a kiváló hatékonyságot és minőséget, amely megfelel a legmagasabb fogyasztói igényeknek is. Főhadiszállásunk Kínában, Changzhou-ban található, ahol egy 240.000m2-es gyárban valósítjuk meg valamennyi termékünk hatékony gyártását. Itt a legmodernebb üzemekben dolgozunk robottechnikai gyártósorokkal, amelyek támogatják az elektromos, fém, műanyag és motorgyártást. A gyártósorok egymást kiegészítve hatékonyan támogathatják a teljes gyártási folyamatot.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Greenworks Ágvágó akkumulátoros Greenworks G40PSF 40 v, 250 cm-ig, akku- és töltő nélkül termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!