Gardena Suhanó fűnyíró Gardena 400 400 mm, hengerkéses, fűgyűjtő nélkül Suhanó fűnyíró

Ingyenes házhozszállítással

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#14145-GA4018-20
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Gardena Suhanó fűnyíró Gardena 400 400 mm, hengerkéses, fűgyűjtő nélkül Suhanó fűnyíró:

A környezetbarát GARDENA 400 suhanó fűnyíró elektromos energia nélkül működik. Az alapelv egyszerű: miközben tolja, a késhenger és az alsó kés egymás érintése nélkül mozog. Mintha csak ollót használna: a fűnyíró felemeli a fűszálat, majd elvágja azt. Mivel a késhenger és az alsó kés nem érnek egymáshoz, a fűnyíró könnyen tolható, a munka kellemes és csaknem zajmentes. A nemesacélból készült edzett, tapadásmentes késhenger és a csiszolt alsókés tiszta, pontos vágást biztosít. A speciális bordázatú, nagy kerekek jóvoltából egyszerűbb a fűnyíró irányítása, és jobb a tapadás a füvön. A kívánt vágási magasság 4 fokozatban könnyen beállítható. A skála a gép mindkét oldalán jól olvasható. A helytakarékos tárolás és az egyszerű szállítás érdekében a tolókengyel szétszedhető. Vágási szélesség:400 mm Vágási magasság:12-42 mm Ajánlott maximális területméret:200 m2 Súly:8,9 kg Típusok: Gardena: 400,

Gardena Suhanó fűnyíró Gardena 400 400 mm, hengerkéses, fűgyűjtő nélkül Suhanó fűnyíró

Gardena Suhanó fűnyíró:

A Gardena GmbH , amelynek székhelye a németországi Ulmban található , kerti szerszámokat gyárt, és 2007 óta a svéd Husqvarna csoport leányvállalata. 1961-ben a Kress + Kastner GmbH céget Werner Kress és Eberhard Kastner (1928-2004) kereskedők alapították. Öt évvel később létrehozták a Gardena márkanevet; a cég neve Gardena Kress + Kastner GmbH. 1968-ban bevezették a víztömlő dugaszolható rendszerét (Original GARDENA System). Az új, szabadalmaztatott dugaszolható tengelykapcsoló a kerti szerszámok egész rendszerének alapja lett. A rendszer előnye, hogy szivárgás esetén csak a gumi O-gyűrűket kell cserélni. A cserélhető fogantyús csatlakozás (GARDENA combisystem) nyolc évvel később következett. Mindkettőt Dieter Raffler, ma az ipari formatervezés emeritus professzora tervezte. Raffler 20 évig volt felelős a Gardena termékek tervezéséért[4].

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Gardena Suhanó fűnyíró Gardena 400 400 mm, hengerkéses, fűgyűjtő nélkül termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!