Hecht Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros Hecht 543SX 43cm, hecht ohv, 139cm3, Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros

Ingyenes házhozszállítással
  • Hecht Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros Hecht 543SX 43cm, hecht ohv, 139cm3, Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros 0
  • Hecht Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros Hecht 543SX 43cm, hecht ohv, 139cm3, Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros 1
Ft-ot
spórolsz

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#12607-HECHT543SX
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Hecht Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros Hecht 543SX 43cm, hecht ohv, 139cm3, Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros:

A magas forgónyomatéknak köszönhetően nem okoz gondot a sűrűbb gyep sem A 3 km/h menetsebességnek köszönhetően a fűnyírás könnyebb és kevésbé megterhelő Ideális kisebb telkekre A felhasználók értékelni fogják a külső hatásoknak ellenálló fém alvázat Gyorsan összecsukható fogantyú a könnyebb szállítás, és az Ön garázsában való helytakarékosság érdekében A puha markolattal ellátott kényelmes fogantyú növeli a komfortos használatot a munka során A fűnyírásnál történő kezelését megkönnyíti az első 7 colos és a hátsó 10 colos kerék, ami ezen kategórián belül inkább kivételnek számít. A kerekek minőségi golyós csapágyakkal vannak ellátva, ami minimálisra csökkenti az ellenállást Az elülső ütköző a gép védelmét szolgálja, és egyúttal fogantyúval is el van látva az esetleges hordozáshoz A Henger űrtatalom:139 cm3 Teljesítmény:2,4 HP Vágószélesség:42,5 cm Vágás magasság:25-65 mm Gyűjtőkosár:45 l Ajánlott terület:800 nm2 Súly:28 kg Motor típus:Maximális emelkedő Típusok: Hecht: 543SX,

Hecht Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros Hecht 543SX 43cm, hecht ohv, 139cm3, Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros

Hecht Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros:

A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HEHCT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Hecht Fűnyíró fűgyűjtős, robbanómotoros Hecht 543SX 43cm, hecht ohv, 139cm3, termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!