Greenworks Fűnyíró fűgyűjtős, akkumulátoros Greenworks G24X2LM41 48 v, 41 cm, akku és töltő nélkül Fűnyíró fűgyűjtős, akkumulátoros

Ingyenes házhozszállítással

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#13097-2512607-GW
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Greenworks Fűnyíró fűgyűjtős, akkumulátoros Greenworks G24X2LM41 48 v, 41 cm, akku és töltő nélkül Fűnyíró fűgyűjtős, akkumulátoros:

A továbbfejlesztett, két akkumulátoros rendszer hajtja a gépet, amely így 48V-ra képes a 2x24 V-os akkumulátor használatával. A központi vágásmagasság-állító kar egy kézzel működtethető, a vágásmagasság növelhető vagy csökkenthető a körülmények függvényében. A G24X2LM36 fűnyíró könnyen irányítható a nagy kerekeknek köszönhetően, a munka végeztével teljesen összehajtható a tolókar. Csendes és alacsony rezgésszámú üzem. Feszültség:2 X 24V Vágószélesség:41 cm Gyűjtő:50L Üzemidő (2Ah):legfeljebb 22 perc Üzemidő (4Ah):43 perc Vágásmagasság állítás:6 fokozat Vágásmagasság:25-80 mm Csomag méret (Szélesség x Magasság x Mélység):525x425x810mm Típusok: Greenworks: G24X2LM41,

Greenworks Fűnyíró fűgyűjtős, akkumulátoros Greenworks G24X2LM41 48 v, 41 cm, akku és töltő nélkül Fűnyíró fűgyűjtős, akkumulátoros

Greenworks Fűnyíró fűgyűjtős, akkumulátoros:

A Greenworks vállalatnál a kezdetek óta fejlesztjük az akkumulátoros termékeket. 18 Volt az ipari szabvány, de mi egyedit készítünk. A 24 Voltostól a 82 Voltos kategóriáig termékeink valós teljesítménnyel rendelkeznek. A Greenworks márka és a mögötte álló emberek a Globe Group tagjai. Egy olyan fiatal cég vagyunk, akik világszerte azért dolgoznak, hogy a felhasználók elhagyhassák a fosszilis üzemanyaggal meghajtott, valamint az elektromos vezetékkel ellátott termékeket. Leányvállataink szerte a világban megtalálhatóak. A Globe Group-on belül valósítjuk meg és érjük el a gyártáshoz szükséges szakértelmet, fejlesztéseket és a szükséges kutatásokat. Így a teljes ellátási láncot irányítjuk, garantálva a kiváló hatékonyságot és minőséget, amely megfelel a legmagasabb fogyasztói igényeknek is. Főhadiszállásunk Kínában, Changzhou-ban található, ahol egy 240.000m2-es gyárban valósítjuk meg valamennyi termékünk hatékony gyártását. Itt a legmodernebb üzemekben dolgozunk robottechnikai gyártósorokkal, amelyek támogatják az elektromos, fém, műanyag és motorgyártást. A gyártósorok egymást kiegészítve hatékonyan támogathatják a teljes gyártási folyamatot.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Greenworks Fűnyíró fűgyűjtős, akkumulátoros Greenworks G24X2LM41 48 v, 41 cm, akku és töltő nélkül termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!