Hecht Bozótvágó Hecht 163 63 cm3, 2.3 kw, damilfej, vágótárcsa, vállheveder tar. Bozótvágó

Ingyenes házhozszállítással

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#12536-HECHT163
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Hecht Bozótvágó Hecht 163 63 cm3, 2.3 kw, damilfej, vágótárcsa, vállheveder tar. Bozótvágó:

A HECHT 163 PROFI minőségi motoros bozótvágó, ami valóban nagyon erős 63,3 cm3, 3,1 HP motorral van felszerelve. Ez egy igazán robusztus bozótvágó, amit nagy igénybevételű munkákhoz is ajánlunk, un. „tisztító” kaszáláshoz is. Kétvállas (mellényszerű) hevedert adunk hozzá, minőségi, erős párnázással. A gép jó egyensúlyelosztásának köszönhetően a súly a hevederre tevődik át. És az ergonomikus markolat köszönhetően könnyű vele a munkavégzés. A gép tartozékaként adjuk a vállhevedert, damilfejet, fém vágókorongot, és szerszámokat az össze- és szétszereléshez. Motor típus:Hecht motor 2T Henger űrtatalom:63,3 cm3 Teljesítmény:3,1 HP/ 2,3 kW Vágószélesség:damil 430 mm / kés 300 mm Súly:10,8 Kg Típusok: Hecht: 163,

Hecht Bozótvágó Hecht 163 63 cm3, 2.3 kw, damilfej, vágótárcsa, vállheveder tar. Bozótvágó

Hecht Bozótvágó:

A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HEHCT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Hecht Bozótvágó Hecht 163 63 cm3, 2.3 kw, damilfej, vágótárcsa, vállheveder tar. termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!