Husqvarna Lombfúvó akkumulátoros Husqvarna 525I B 36v, 48m/s, akku és töltő nélkül Lombfúvó akkumulátoros

Ingyenes házhozszállítással
  • Husqvarna Lombfúvó akkumulátoros Husqvarna 525I B 36v, 48m/s, akku és töltő nélkül Lombfúvó akkumulátoros 0
Ft-ot
spórolsz

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#12723-967-91-55-02
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Husqvarna Lombfúvó akkumulátoros Husqvarna 525I B 36v, 48m/s, akku és töltő nélkül Lombfúvó akkumulátoros:

2019-es új modell, amely egy kiegyensúlyozott, kényelmes és hatékony professzionális akkumulátoros lombfúvó. Rendkívül alacsony zajszint jellemzi, amely által közterületeken, illetve zajszennyezést nem tűrő területeken is bátran használható. A kezelőgombokra gyakorolt könnyed nyomással azonnal elindul a gép. A sebességtartás funkció segítségével teljesen csak a levelekre és más elfújandó dolgokra koncentrálhat. A lombfúvó teljesítmény felpörgető módban is üzemeltethető, ami plusz erőt ad, amikor szüksége van rá. Akkumulátor és töltő nélkül! Akkumulátor típusa:Lítium-ion Akkumulátor feszültsége:36 V Légáramlás a házban:12,8 m³/perc Légáramlás a csőben:11,6 m³/perc Levegő sebessége (kerek csővég):48 m/s Blowing Force:11 N Blowing Force, boost mode:14,5 N Air flow in pipe, boost mode:13,3 m³/perc Levegősebesség:48 m/s Air speed, boost mode:56 m/s Súly akkumulátor nélkül:2,4 kg Zajszint:82 dB(A) Zajszint, mért:97 dB(A) Garantált zajnyomás, LWA:98 dB(A) Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú:0,5 m/s² Típusok: Husqvarna: 525I B,

Husqvarna Lombfúvó akkumulátoros Husqvarna 525I B 36v, 48m/s, akku és töltő nélkül Lombfúvó akkumulátoros

Husqvarna Lombfúvó akkumulátoros:

A Husqvarna 1689 óta kínál professzionális erdészeti, park- és kertgondozási termékeket az innováció iránti szenvedélye révén. A teljesítmény és a használhatóság találkozik a biztonsággal és a környezetvédelemmel a vezető újításaink során, miközben az akkumulátormegoldások és a robotika az élen járnak.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Husqvarna Lombfúvó akkumulátoros Husqvarna 525I B 36v, 48m/s, akku és töltő nélkül termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!