Hecht Ágaprító robbanómotoros Hecht 6173 4.4 kw, ágátmérő 36 mm-ig Robbanómotoros ágaprító

Ingyenes házhozszállítással

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#12482-HECHT6173
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Hecht Ágaprító robbanómotoros Hecht 6173 4.4 kw, ágátmérő 36 mm-ig Robbanómotoros ágaprító:

Hecht 6173 nagy nyomatékú, erős 173cm3-s 4ütemű motor könnyen és gyorsan aprítja fel az ágakat, gallyakat, sövényt, cserjéket. Rendkívül stabil. Kezelése könnyű és kényelmes. Nagy előnye, hogy áramellátástól független. Ajánljuk nagyobb gyümölcsösök, kertek tulajdonosainak. Az eddigi elégetés, vagy szeméttelepre való szállítás helyett. Most ezzel az ágaprítóval hasznos végtermék keletkezik A felaprított ágakat fel lehet használni, mint talajtakaró, komposzt, vagy téli tüzelőanyag Masszív, nagyméretű kerekein könnyen mozgatható A motor teljesítményadatait 3600 ford/min-1 fordulaton mérték. Ezt a teljesítményt üzemeltetéskor nem éri el a gép. Összehasonlításhoz a motor térfogatának és típusának adatait vegye alapul. motor:HECHT OHV tömeg:38,5 kg motor térfogat:173 cm3 teljesítmény SAE J1940 szerint:4,3 HP aprítható ágak max. átmérője:3,6 cm gyűjtődoboz kb.:30 lMaximális emelkedő Típusok: Hecht: 6173,

Hecht Ágaprító robbanómotoros Hecht 6173 4.4 kw, ágátmérő 36 mm-ig Robbanómotoros ágaprító

Hecht Robbanómotoros ágaprító:

A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HEHCT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Hecht Ágaprító robbanómotoros Hecht 6173 4.4 kw, ágátmérő 36 mm-ig termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!