Hecht Permetező pumpás Hecht 4115 1,5 l Permetező pumpás

  • Hecht Permetező pumpás Hecht 4115 1,5 l Permetező pumpás 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#10255-HECHT4115
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1

Hecht Permetező pumpás Hecht 4115 1,5 l Permetező pumpás:

A Hecht 4115 kézi permetező 1,5 literes tartály űrtartalommal rendelkezik. A permetező dugattyús rendszere lehetővé teszi a folyamatos használatát, nem szükséges a kar folyamatos mozgatása, pumpálása mint az alap permetezők esetében. Az állítható fúvóka segítségével könnyedén beállítható a szórás intenzitás. Használható permetezésre, lombtrágyázásra, levél fényesítésre és növény gondozásra és ezáltal felbecsülhetetlen segítség mind otthon, a telken vagy a kertben. A kézi permetező használata nagyon egyszerű és kényelmes. Típus:Manuális Űrtartalom:1.5 liter Típusok: Hecht: 4115,

Hecht Permetező pumpás Hecht 4115 1,5 l Permetező pumpás

Hecht Permetező pumpás:

A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HEHCT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kertigépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Hecht Permetező pumpás Hecht 4115 1,5 l termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!