AL-KO Bozótvágó AL-KO BC 500 B 50.8 cm3, 1.9 kw, tartozék: damilfej, vállheveder, vágótárcsa Bozótvágó

  • AL-KO Bozótvágó AL-KO BC 500 B 50.8 cm3, 1.9 kw, tartozék: damilfej, vállheveder, vágótárcsa Bozótvágó 0
Ft-ot
spórolsz

[alcim]

[rovid]

[html:hosszu]
Cikkszám:
#9249-31-113785
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db

AL-KO Bozótvágó AL-KO BC 500 B 50.8 cm3, 1.9 kw, tartozék: damilfej, vállheveder, vágótárcsa Bozótvágó:

Független fűnyírás, ahol Ön szeretné: A BC500B típusú AL-KO kasza a jól bevált AL-KO német minőségben nyújtott hatékony kaszálási eredmények miatt meggyőző. Vezeték és akkumulátor-feltöltési idők nélkül végzi – választás szerint 41 cm-es (vágódamil) vagy 25 cm-es (kés) vágási szélességben – a munkáját a benzinmotoros kasza a nagyobb méretű kertekben, a réteken, a domboldalakon és bárhol, ahol Ön nem használhatja a fűnyírót, de erőteljes gépre van szüksége a fűben. Ahhoz, hogy Ön biztonságosan és fáradtságmentesen tudjon dolgozni, a motoros kasza egy bivciklikormányra hasonlító fogantyúval van felszerelve. Ez a hordozóhevederrel együtt, ami eloszlatja a súlyt a vállon, a kasza nagyon pontos irányítását teszi lehetővé. Az érintéses automatika folyamatosan optimális damilhosszúságot biztosí Munkaszélesség cm-ben:Damil 41 cm / Kés 25 cm Működési mód:2 ütemű benzin Fogantyú:alumínium Teljesítmény:50.8 cm3 Üzemanyagtartály tartalma:0.75 l Teljesítmény:1.9 kW Tömeg nettó:7.7 kg Típusok: AL-KO: BC 500 B,

AL-KO Bozótvágó AL-KO BC 500 B 50.8 cm3, 1.9 kw, tartozék: damilfej, vállheveder, vágótárcsa Bozótvágó

AL-KO Bozótvágó:

Az AL-KO GROUP-ot eredetileg 1931-ben alapította Alois Kober, mint egy kis fémmegmunkáló üzletet a bajorországi svábországi Großkötzben, Günzburg mellett. Ma a vállalat a német kis- és középvállalkozások globális szereplője, Gardentech és Automotive üzletágaival. Az AL-KO egy modern, gazdag örökséggel rendelkező vállalat, amely generációk óta ötvözi a hatékony gazdálkodást a fenntartható szilárdsággal. Célunk a meglévő üzleti területek megerősítése azáltal, hogy a céget új, úttörő technológiákra összpontosítjuk.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kertigépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok AL-KO Bozótvágó AL-KO BC 500 B 50.8 cm3, 1.9 kw, tartozék: damilfej, vállheveder, vágótárcsa termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!