Hecht Motor alapgép Hecht 1441 40 v, multigép akkumulátoros, akku- és töltő nélkül Motor alapgép

Ingyenes házhozszállítással

Beszerzés alatt...

Ez a termékünk jelenleg beszerzés alatt van, kérlek érdeklődj telefonon a pontos érkezési időről. Ha megfelelő neked az érkezési idő, akkor a megrendelést már a kollégánk is fel tudja venni.
Cikkszám:
#12744-HECHT1441
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1
Egységcsomag:
1
Szállítási díj:
0 Ft

Hecht Motor alapgép Hecht 1441 40 v, multigép akkumulátoros, akku- és töltő nélkül Motor alapgép:

Hecht 1441 multigép A Hecht cég, a gondosan kiválasztott termékek mellett lehetőséget teremt, hogy válasszon a sokféle kerti berendezés közül, amelyek segítségével szinte bármilyen munka elvégezhető a kertben és a ház körül. 7 az 1-ben. Az akkumulátor és töltő nem tartozék! • szegélynyíró átmérője [cm] 25,4 • a fűrészlap hossza [cm] 25 • a sövényvágó lap hossza [cm] 40,5 • munkaszélesség [cm] 25 • tömeg [kg] 3,95 • akkumulátor Li-ion 40 V Akkumulátor Li-ion:DC 40V Súly:3,95 Típusok: Hecht: 1441,

Hecht Motor alapgép Hecht 1441 40 v, multigép akkumulátoros, akku- és töltő nélkül Motor alapgép

Hecht Motor alapgép:

A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekinthet vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kertigépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, ezen országokban szintén a hazaihoz hasonló saját HEHCT gyártói képviseletek is nyíltak. Különösen büszkeséggel tölt el minket, hogy a rendkívül precíz német piacon a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával.

Se­gít­he­tek neked?

István vagyok az Agroforg Kert és Barkács Centrum eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok...

+36 30 792 6680

Rövid idő alatt rengeteg hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan kerti gépet tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Hecht Motor alapgép Hecht 1441 40 v, multigép akkumulátoros, akku- és töltő nélkül termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!